Käsityöläisestä jälleenmyyjäksi

Pieni yritykseni on taistellut eloonjäämisen kanssa alusta saakka. Vaikka ihmiset kannustavat valmistamaan itse tehtyjä tuotteita myyntiin ja pitävät tuotteistani, ei se riitä yrityksen pyörittämiseen. Myynnin pitäisi moninkertaistua, jotta sillä tulisi toimeen. Niinpä olen päättänyt muuttaa hieman toimintatapaani ja ryhtyä myös jälleenmyyjäksi.

Ihastuin Ecokodin tuotteisiin ensisilmäyksellä! Ekologisuus, ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus ovat arvoja, jotka ovat minullekin tärkeitä. Uskon, että ne ovat tärkeitä myös useimmille asiakkailleni ja tulevat yhä tärkeämmäksi, kun maailman menoa seuraa.

Haluan verkkokauppaani mukaan muitakin samat arvot omaavia yrityksiä, joten jos sinulla on tuotteita, joiden uskoisit sopivan kauppaani, ota rohkeasti yhteyttä! Sähköpostiosoitteeni on designpasain@gmail.com

Valitettavasti kaikkia tuotteita ei vielä saa (ainakaan järkevään hintaan) kotimaassa valmistettuina eikä ainakaan kotimaisista materiaaleista, joten joudun ottamaan valikoimaan myös joitakin ulkomaisia tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi t-paidat, joita olen painanut paljon. Selvitän kuitenkin myös näistä ne parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Luomupuuvillasta valmistettuja ja erilaisin sertifikaatein varustettuja paitoja on tulossa kauppaani pian. Näihin saa luonnollisesti valita printtejä omasta tuotannostani tai tilata paitoja omilla printeillä varustettuna. Voin teettää alihankintana myös digipainettuja, monivärisiä painokuvia.

Mutta tästä lisää myöhemmin!

Kommentoi