Printit

Alta löytyy kuvia nykytuotannossani olevista painokuvista. Esittelen printtejä erivärisinä ja erivärisillä materiaaleilla, jotta voit nähdä kuinka paljon kuvat muuttuvat pelkästään värejä muuttamalla.

Painan printit käsin seripainomenetelmällä. Valotan myös seulani itse ja sekoitan värit pigmenteistä. Painokuvien pesunkesto on erinomainen ja niiden painaminen onnistuu luonnonmateriaaleille eli esimerkiksi puuvillalle, pellavalle ja hampulle. Kankaissa saa olla mukana myös tekokuituja, mutta niiden on kestettävä vähintään kahden pisteen (160 asteen) silitys värien kuumakiinnityksen takia.

Rattori

Rattori -printti taipuu moneen. Olen painanut sitä mm. tyynyihin, paitoihin, kangaskasseihin ja pyyhkeisiin.

Mopo

Mopo-printti on harvinaisen “mobylette” -mopon valokuvasta muokattu piirros.

Haukotteleva kissa

Haukotteleva kissa -printti on yksi suosituimmista printeistäni. Olen käyttänyt sitä mm. pyyhkeissä, kännykkäpusseissa, paidoissa ja laukuissa. Siitä löytyy kaksi eri kokoa.

Hirveä hirvi

Hirveä hirvi on rakkaimpia printtejäni. Se soveltuu suuren kokonsa vuoksi vain rajalliseen määrään tuotteita. Olen käyttänyt sitä mm. tyynyissä, paidoissa, pyyhkeissä ja esiliinoissa.

Paha kokki

Pääkallo -essu on varsinkin miesten suosiossa oleva esiliina, jossa on asennetta! Tällä printillä en toistaiseksi ole tehnyt muita tuotteita, mutta niitäkin saa tilauksesta.

Kärpänen

Kärpäs -printti syntyi eräänä aurinkoisena kevätpäivänä, kun sain ikuistettua kärpäsen kännykkäkamerallani. Siitä se siirtyi pienen kuvanmuokkauksen kautta kankaalle ja erilaisiin tuotteisiin, joita ovat mm. vyölaukut ja erilaiset pienet pussukat. Myös lasten t-paitoihin olen painanut näitä “häntäkärpäsiä”.

Hyttynen ja hämähäkki

Hyttynen ja hämähäkki ovat kesän 2019 printtejä. Sinä kesänä vietin erityisen paljon aikaa puutarhassa…

Velmu

Velmu-printti on saanut alkunsa valokuvasta, jonka näin facebookissa. Otin yhteyttä kuvan ottajaan ja sain luvan käyttää kuvaa printin tekoon. Kuvassa olevan suomenhevosen nimi on oikeastikin Velmu. Hevonen näyttää saaneen nimensä ihan syystä!

Onneton katti

Onneton katti-printti on käsin piirretty muunnelma valokuvasta, joka on ilmestynyt Time-lehdessä 50-luvulla. Yritin jäljittää valokuvan alkuperäistä ottajaa, mutta en löytänyt tietoa. Valokuva osallistui lehden järjestämään valokuvaus kilpailuun. Nimellä “Spaghetti kitten” kuvan löytää googlesta ja siitä on tehty paljon mm. julisteita ja postikortteja. Olen painanut kuvalla pyyhkeitä ja esiliinoja.