Info ja yhteystiedot

Hei!

Olen Satu Pasanen, Design Pasainin perustaja ja ainoa työntekijä. Olen lapsesta saakka ollut innokas piirtäjä ja haaveillut yrittämisestä koko ikäni. Elämä ei kuitenkaan mene aina niinkuin itse ajattelisi… Opiskelin medianomiksi lukion jälkeen, mutta en saanut alalta töitä. Menin kaupan kassalle ja sillä tiellä vierähtikin seuraavat 15 vuotta. Sitten iski jonkinlainen identiteettikriisi ja jäin opintovapaalle toisen poikani syntymän jälkeen. Suoritin ensin tekstiiliartesaanin ja sitten tekstiilialan ammattitutkinnon Jyväskylän Gradiassa. Innostuin jälleen kankaanpainannasta, jota olin kokeillut viimeksi yli 20 vuotta sitten! Se tuntuu yhä minulle omimmalta ilmaisukeinolta ja se mahdollisti suuren haaveeni, yrittämisen.

Minulle luonto ja ympäristö jossa elämme, merkitsee todella paljon. En viihdy kaupungissa ja tarvitsen tilaa ympärilleni. Siksi valitsen materiaaleikseni kankaita, jotka on tuotettu luontoa kunnioittaen ja jälleenmyyn tuotteita, joita valmistavilla yrityksillä on samat ekologiset ja eettiset periaatteet kuin minulla.


Design Pasain

Toimitilat löytyvät Keski-Suomesta idylliseltä Lievestuoreen kylältä, osoitteesta: Liepeentie 11, 41400 Lievestuore

Design Pasain on Op:n kevytyritys. Se on perustettu 13.10.2019.

y-tunnus: 3092883-8

puh: 050 555 3904

email: designpasain@gmail.com

Jälleenmyynti

Jos haluat jälleenmyyjäksi laita sähköpostia osoitteeseen: designpasain@gmail.com

Tämän hetkisiä jälleenmyyjiäni ovat:

 • Kädenjälki (Laukaa)
 • Sarullan puoti (Säynätsalo)
 • Spesia Puoti (Jyväskylä)
 • UniikkiHeinola (Heinola)
 • Päivin Kukkapuoti (Lievestuore)

REKISTERISELOSTE / TIETOSUOJASELOSTE

Viimeisin muutos tehty 11.3.2020.

Tämä on Designpasain.fi -verkkokaupan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä:
Design Pasain
Lievestuore
Y-tunnus: 3092883-8
Puhelin: 050 555 3904
Sähköposti: designpasain@gmail.com

Rekisterin nimi:
Designpasain.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen (tilausten käsittely, toimitus ja jatkomarkkinointi). Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan suostumus. Asiakkaan ja yrityksemme välille syntyy sopimus sekä lakisääteiset velvoitteet, kun asiakas tekee verkkokauppaan tilauksen omilla henkilötiedoillaan. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi. Rekisterinpitäjä käsittelee tietoja itse sekä hyödyntää henkilötietojen käsittelyssä rekisterinpitäjän puolesta ja lukuun toimivia alihankkijoita.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat verkkokaupan palveluntarjoajan palvelimella suojattuna salasanoilla ja palomuureilla. Tietokantoihin ja järjestelmiin on pääsy vain erikseen myönnettävillä henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Rekisterinpitäjä on rajannut käyttöoikeudet ja valtuudet tietojärjestelmiin ja muihin tallennusalustoihin siten, että tietoja pääsevät tarkastelemaan ja käsittelemään ainoastaan niiden lainmukaisen käsittelyn kannalta tarpeelliset henkilöt. Manuaalisesti ylläpidettävät henkilötietoja sisältävät aineistot säilytetään lukituissa tiloissa. Asiakkaan tietoja sisältävät dokumentit (mm. vanha kirjanpitomateriaali) hävitetään asianmukaisesti. Rekisterinpitäjän työntekijät ja muut henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot.


Asiakkaiden henkilötietoja käsittelevät:

 • yrityksemme henkilökunta ja verkkokaupan yhteistyökumppanit niiltä osin kuin työtehtävät ja verkkokaupan asiakassuhteiden hoitaminen niitä edellyttävät
 • maksunvälittäjät
 • pakettien toimittajat
 • tilitoimisto
 • verkkokauppamme palveluntarjoaja

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

 • etu- ja sukunimi
 • yhteystiedot tilauksen hoitamista varten (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
 • asiakasnumero
 • yritysasiakkaiden y-tunnus
 • tilaushistoria
 • suoramarkkinointiluvat ja –kiellot
 • sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. mahdollisten uutiskirjeiden tilaaminen)
 • mahdolliset asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten puhelimitse tai sähköpostilla sovitut tilaukseen liittyvät asiat)

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä eikä sähköpostilistalle liittymistä. Tällöin rekisteriin jää vain kyseistä tilausta koskevat tiedot. Tietyt tiedot on säilytettävä laissa asetettujen velvollisuuksien vuoksi. Tällaisia ovat mm. kirjanpitolaki, joka määrittelee kirjapitotositteiden säilytysajan. Rekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille:
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi eli käyttämillemme tilausten jakajille (posti, matkahuolto). Luotolla maksettaessa asiakkaan tiedot välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle, mutta ne eivät tallennu Designpasain.fi -verkkokaupan asiakasrekisteriin. Jokaisella taholla on omat tietosuojaselosteensa.

Asiakkaalla on oikeus:

 • tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot ja saada niistä halutessaan jäljennös
 • vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä
 • peruuttaa suostumus markkinointiin
 • pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä eli voimme mm. poistaa tilin käytöstä, jolloin kyseisen asiakastilin tietoja käytetään sen jälkeen vain mm. kirjanpitolain osoittamiin velvoitteisiin
 • tehdä valitus viranomaisille

Asiakas voi halutessaan tehdä tietojaan koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti sähköpostilla (designpasain@gmail.com). Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa asiakkaan henkilöllisyyden.