Verkkokaupan avaus

Vihdoinkin! Ja onhan tätä jo pitkään mietitty, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Niinhän se yleensä menee…

Luonteelleni on ominaista, että suunnittelen, suunnittelen ja suunnittelen sekä vielä kerran mietin, ennekuin alan tekemään. Mutta sitten itse tekovaihe onkin melko nopeasti tehty. Aloitin verkkokaupan suunnittelun oikeastaan jo pari vuotta sitten, mutta erilaisia esteitä tuli eteen ja lopulta onnistuin toteuttamaan kauppani vasta nyt. Toisaalta hyvä näin, koska nyt olen vasta kunnolla päässyt suunnittelemaan omaa mallistoani ja miettimään millaisia tuotteita haluan asiakkailleni tarjota.

Tällähetkellä maailmalla (ja meilläkin) jyllää korona -virus. Se on pistänyt osaltaan miettimään monia asioita, myös tätä yrittämistä. Moni yritys on sen ansiosta jo joutunut konkurssiin ja monia vielä tulee joutumaan. Onko ihan hullua perustaa verkkokauppa juuri nyt?

Omalla kohdallani mietin tietenkin enemmän läheisiäni ja heidän selviytymistään, jos se iskee kunnolla meillekin. Yrittäminen ja raha-asiat eivät tunnu kovin merkityksellisiltä jos läheiset sairastuvat…

Elämme erikoisia aikoja.

Silti, elämän on jatkuttava. Perustin kaupan ja saa nähdä mitä tästä seuraa. Toivottavasti tulevaisuus on kuitenkin valoisa ja ehkä tämän pandemian seurauksena ihmiset huomaavat ainakin sen, että tehtaiden sulkeuduttua on helpompi hengittää puhtaampaa ilmaa.

Kommentoi