Yllätys!

Minulle tapahtui pieni ihme! Sellainen aivan ihana yllätys! Eräs parhaista koko elämäni aikana ja se tapahtui eilen, kun sain uusia tuotekuvia. Nämä kuvat eivät nimittäin ole ihan tavallisia tuotekuvia, vaan nämä on otettu pyytämättä, ystävieni toimesta! Sellaisten ystävien, jotka halusivat auttaa pientä yksinyrittäjää ihan omasta tahdostaan! Olen näistä ihan mielettömän kiitollinen. En osaa sitä sanoin kuvaillakaan. Kiitos Marjaana Ahonen, valokuvaaja Ismo Karttunen ja malli Elina Hytönen! Kiitos.

Olen jo laittanut näitä kuvia eri puolille someen ja tänne verkkokauppaani, vaikka minulla ei ole vielä ihan kaikkia tuotteita kaupan varastossa, koska olen niistä niin iloinen ja ylpeä! Tuotteita on kuitenkin tulossa heti, kun kerkeän niitä tekemään ja koska olen vain sivutoiminen yrittäjä teen päätoimisesti jotakin muuta. Tällähetkellä opiskelen IT -alaa ja se vie aikaani todella paljon. Ompelen ja silkkipainan kankaita iltaisin ja viikonloppuisin, kun lapseni minut kotoa päästävät 🙂 eli aina, kun tilanne sen sallii! Älä siis hätäile jos tuotetta ei vielä löydy kaupastaa tai jos tilauksesi viipyy päivän tai kaksi pitempään kuin normaalisti. Kyllä se sieltä tulee!

Hyvää syksyä!

T: Satu

Kommentoi